C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'
Wednesday, April 25, 2012 • 9:02 PM • 0 comments
Assalamualaikum :) hari ni CikNuya try lagi 1 GA .. jom tengok ! GA nie cam lain sikit ngn GA yang lain , sebab hadiah dia SHAWLS .. so , mesti rmai girls yang nak shawls tu kan ? nak ker ? jom tengok ape hadiahnya :)


Kat atas nie BANNER untuk GA ini :) 

Syarat join GA ini adalah :

Buat satu entry tentang GA ini yang bertajuk 'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'  dan copy paste BANNER diatas di entry anda .

Jangan lupa linkkan url entry anda itu di blog MissMyd yer dan WAJIB FOLLOW blog beliau :)

Tag kan kawan anda seramai 3 orang :)
So , CikNuya tag mereka:
         Fatin Hazwani
         Chenta Sara
         Kemar Fika

Now , jom tengok hadiahnya :)

1st Prize
5 helai Shawls

2nd Prize
4 helai Shawls

3rd Prize
3 helai Shawls

p/s : kalau ramai yang join , MissMyd akan tambah hadiahnya :) TQ !


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Style Tudung Bawal yang Baru !
  • #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "
  • 35 Cara Buatkan Teman Wanita Kamu Gembira
  • Trivia !
  • Letak Button LIKE di setiap entry For Blogskin
  • Contest Blog Paling OHSEM by Norfaiez Mars !
  • Hangout with THEM !
  • Sensasi Warna dan Stail 2012
  • Budak Patung ( VenusAngelica )
  • Background Part2