C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
#give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "
Thursday, April 19, 2012 • 9:54 PM • 0 comments

Assalamualaikumm :) hari ni nak join give away lagi la... bley x ? hehe , xde orang halang pon ,hakhak ! kat atas ni banner untuk GA ini , so , jom tengok syarat2 nyer ..

1 ) Tajuk entry mestilah  #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "

2 ) Copy banner diatas dan letak kat entry tentang GA ini , dan link kan ke sini :)

3 ) Terbuka kepada semua , xkira boys or girl oke ,

4 ) Wajib FOLLOW blog ZaidatulAzniShamsuddin  , Wajib LIKE sini serta sini , mengapa perlu LIKE ? 
     supaya senang koram nak tahu hal2 mengenai GA ini , So , WAJIB FOLLOW AND LIKE OKE !

5 ) Tag 2 orang , dan pastikan dia orang tahu oke ,

6 ) SUNAT klik LIKE kat iklan2 di blog ZaidatulAzniShamsuddin .

7 ) Last sekali , tinggalkan link entry kat ruangan komen di entry GA di ZaidatulAzniShamsuddin . Pastikan
     koram letak link kat komen tu tau , barulah dia tahu koram join GA tu ...

GA ini akan berlangsung sehingga awal bulan mei dan segala perkembangan tentang GA ini akan di inform di
sini ( Page Tuan Punya GA ) . Kalau GA ini mendapat kurang sambutan , maka , dengan automatik , terbatal ! hehe ,

Nak tahu ape hadiah untuk GA ini ? Jom usha2 ..


1st -1 pcs waterproof lomo aquapix

2nd-1 helai tudung bawal bercorak..
3rd-2pcs couple cup..
4th-1 pcs kexin candle art..

Untuk segmen nie Ciknuya Tag 2 orang , iaitu :





PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • 35 Cara Buatkan Teman Wanita Kamu Gembira
  • Trivia !
  • Letak Button LIKE di setiap entry For Blogskin
  • Contest Blog Paling OHSEM by Norfaiez Mars !
  • Hangout with THEM !
  • Sensasi Warna dan Stail 2012
  • Budak Patung ( VenusAngelica )
  • Background Part2
  • Freebies Bokeh
  • Kenali Stail Rambut yang Sesuai dengan Bentuk Muka...