C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Letak Button LIKE di setiap entry For Blogskin
Thursday, April 19, 2012 • 5:15 AM • 0 comments
Assalamualaikum :) malam nie CikNuya terasa rajin plak nak buat tutorial untuk kamu semua :) Tapi tuto nie bukan hak milik CikNuya tapi milik Faqihah Husni ..

 DASHBOARD

Tekan F3 dan search code kat bawah ni

<$BlogItemBody$>
 Dah jumpa ? GOOD ! kat bawah ini ada dua kod , kalau nak letak button LIKE tu kat ats entry iaitu bawah tajuk , copy code ini dan PASTE sebelum code di Step 2 .

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<$BlogItemPermalinkURL$>" scrolling="no" frameborder="0" style="height: 62px; width: 100%" allowTransparency="true"></iframe><$blogitembody$></blogger><br>
 Kalau nak letak di akhir entry , copy code ini dan paste di bawah code di step 2 .

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<$BlogItemPermalinkURL$>" scrolling="no" frameborder="0" style="height: 62px; width: 100%" allowTransparency="true"></iframe></blogger><br>
 Preview dulu , dah oke ? SAVE ! hehe , bye3


PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Contest Blog Paling OHSEM by Norfaiez Mars !
  • Hangout with THEM !
  • Sensasi Warna dan Stail 2012
  • Budak Patung ( VenusAngelica )
  • Background Part2
  • Freebies Bokeh
  • Kenali Stail Rambut yang Sesuai dengan Bentuk Muka...
  • Freebies Background
  • Gaya Artis Di ABPBH 2011
  • Petua Menghilangkan Parut