C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
i LOVE 1Direction !
Saturday, June 30, 2012 • 2:46 AM • 1 comments
     
Assalamualaikumm:) apa khabar semua ? mesti semua sihat kan ? CikNuya je la yang kurang sihat , selsema kot .. aduyaiii .. letih bila hidung tersumbat ni , mesti korang faham kan ?sebab nuya rasa semua orang mesti pernah demam kan ? oke la, time2 cm nie , best jgak layan gambar jejaka hensem :) hehe , xde la ,, bukan ape , nuya search la kat google gambar2 group ONE DIRECTION , mesti korang kenal kan ? ala , yang nyanyi lagu WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL tu ,, chewahhh ! ingat ?hehe , yela , dia orang kan ensem , so , baru 5 minit tengok gambar dia orang ,, Ciknuya da jatuh hati la kat group nie , bagi nuya , dia orang ada rupa and ada bakat .. so , rugi kalau x digunakan dengan betul , nak tengok gambar dia orang ? jom tengok ......

handsome kan dia orang nie ? nuya suka gambar nie :)






















PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • berhabuk !
  • CikNuya dah ada RABBIT !
  • 'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'
  • Style Tudung Bawal yang Baru !
  • #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "
  • 35 Cara Buatkan Teman Wanita Kamu Gembira
  • Trivia !
  • Letak Button LIKE di setiap entry For Blogskin
  • Contest Blog Paling OHSEM by Norfaiez Mars !
  • Hangout with THEM !