C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
i LOVE twitter
Thursday, November 1, 2012 • 12:10 PM • 0 comments

assalamualaikum :) da lama rasanya ciknuya mengupdate blog nie ..
fuhh2 dah berhabuk la .. wink3 >>_<<
maaf la yer , maklum la bila dah bergelar student kat PHT nie , 
bz je memanjang , tapi memandangkan malam ni malam minggu ,
so , meh nuya nak update sikit , 
actually nuya nak share ngn korang satu benda
nuya skrang dah aktif woii ngn twitter .. wink2 *)_(*
sbnrnya dah lama buat twitter tu , tapi skrang baru tahu nak guna ,
lebih2 lagi skrang nie kawan2 lama pon ad twitter , so , bley tweet ngn diorang :)

this is my TL :)

nak FOLLOW ciknuya ? klik TWEET CIKPUYOO

Oke , that's all from me . TQ yer :)






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • hati yang kau sakiti
  • THE REAL ME :)
  • life at POLITEKNIK :)
  • Medical checkup !
  • i LOVE 1Direction !
  • berhabuk !
  • CikNuya dah ada RABBIT !
  • 'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'
  • Style Tudung Bawal yang Baru !
  • #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "