C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Birthday Girl :)
Monday, December 17, 2012 • 7:21 AM • 0 comments
Assalamualaikum :) starting my writing with smile :) smile please *_*

Jari jemari pon dah keras untuk mencoret sesuatu di blog kesayangan nie ,
maafkan nuya sebab dah lama xupdate belog yang dah berhabuk ni .
FUHHHH ! nyah kau habuk dari belog ku ini .
actually , xtahu apa yang nak diluahkan di blog pada malam ni ,
sambil WINAMP memainkan lagu 150juta by ainaan tasneem :)
tiba tiba terasa ingin menulis blog dan mencurahkan perasaan gembira yang ada dalam hati ni .

Ok ! let's start my story for tonight :)
walaupun dah terlajak sehari HARI JADI aku , tapi aku still nak bagi tahu anda semua about my birthday ,
This year aku terpaksa meraikan birthday bersama kawan kawan di PHT :)
xdapat celebrate birthday with mama , abang and MRpUyoo ku :(
but , i really love that moment >_<
idea mereka untuk kenakan aku memang menjadi , dan kenapa aku menjadi begitu lurus bendul ?
langsung xdapat agak . arrrhhhh !!! geram pon ada dengan diri aku sebenarnya .
kononnya nak g photoshoot kat taman la apa la ... bla bla bla bla ...
akhirnya aku yang terkono !!
maen2 tepung weii ... JUDIN !!! akanku balas dendam semua itu . huhhh !!
habis semua orang kena ..
part yang paling xleh blah bila sorok KEK kat belakang payung ...nasib baik time to hujan ...
so , aku xdapat nak syak ... grrr !! geram lagi !!
dah la malam tu kena sumbat ROTI dalam mulut dengan fara ngn fiera ..
dahaga yer kononnya ?? banyak la kau !!!

anyway , thanks to all of you :) i really appreciate that moment ...
LOVE u all !! siapakah mangsa seterusnya ?
adakah fiera ?? hahaha ! BUDU or BELACAN ??? or maybe TELUR ???? best tuuuu ......
kat bawah ni ada sikit pict yang sempat diambil .. jom tengok :)

Birthday cake :) RM38 haha !
by : sweden 

yeay ! potong kek !! yippy !

suapan kek dari fara :)

all of  us , opss ! DILAH xde , jadi photographer la ,,,,

Last word from mw , thanks my friends :) 












PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • i LOVE twitter
  • hati yang kau sakiti
  • THE REAL ME :)
  • life at POLITEKNIK :)
  • Medical checkup !
  • i LOVE 1Direction !
  • berhabuk !
  • CikNuya dah ada RABBIT !
  • 'FreeShawls GIVEAWAY by missmyd'
  • Style Tudung Bawal yang Baru !