C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Wishlist for NewYear
Wednesday, December 19, 2012 • 6:54 AM • 0 comments

Assalamualaikum :) seperti yang anda semua tahu ,
tinggal lagi beberapa hari untuk masuk tahun 2013 ...
so , let's make a new wishlist for next year ..
Kat bawah ni ada 18 wish sempena umur aku yang baru 18 ni ,, haha !


  1. Ada handphone baru ( Samsung Ace Plus jer , tapi kalau dapat GALAXY NOTE pon xpe: hehe )
  2. Nak kurus , boleh ke ? haha , insyalah ^_^
  3. Dapat pointer 3.50 and above .
  4. Ada masa update blog hari hari . boleh ker ??
  5. Nak MRPUYOO belanja pizza ...yummy !!
  6. Housemates bertambah . Sunyi wei ada 3 org je ..
  7. Ada kasut baru untuk pergi class .. 
  8. Be a good daughter :)
  9. Stay couple dengan my MRPUYOO . amim .. doakan kami yerr +_+
  10. Dapat jumpa dengan TASHA MANSHAHAR , TOMOK and SYED SHAMIM.. kihkih
  11. Ada baju kurung baru ... mama tolong jahitkan untuk adik :(
  12. Laptop aku x menggila dah ..
  13. Dapat buat lesen motor and kereta .. cam x logik .. aduyai !!
  14. Jadi lebih rajin untuk memasak di rumah sewa ..
  15. Celebrate birthday mama and abang .. bagi gempak sikit ..
  16. Teringin nak ada tab sendiri .. huhu ... berangan je lebih .
  17. Follower TWITTER ada 300 orang .. insyalah ..
  18. Pakai skirt sebab seumur hidup aku xpernah pakai skirt . haha !
Now ! done for my wishlist for 2013 and my birthday .. hehe .. bye3 ,, salam






PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • TLA aku dah maju
  • iLoveyOu MrPuyoo :)
  • Birthday Girl :)
  • i LOVE twitter
  • hati yang kau sakiti
  • THE REAL ME :)
  • life at POLITEKNIK :)
  • Medical checkup !
  • i LOVE 1Direction !
  • berhabuk !