C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
HappyShopping :)
Thursday, November 21, 2013 • 1:07 AM • 0 comments
ASSALAMUALAIKUM :)

Oh my GOD ! Dah lama rasanya x menulis dekat blog ni .
Like seriously ??
Oke la . sekarang cuti sem bermula dan menunggu untuk latihan industri .
Tetiba rasa kejap pulak cuti sem nih . nanti da start L.I ..
tetiap pagi kena bangun awal . Arghhh ! i don't like that feel !!
But , apa yang aku suka . bila habis L.I ,,,, bermulalah aku sebagai budak poli sem5 ..
yeay !!! i like i like !!
sementara dalam cuti sem , perasaan nak shopping tu membuak buak ....\
al maklumlah sebab kerja part time then dapat gaji ...
hehehehe
boleh kata setiap hari asyik dok survey baju , tudung or other things dalam INSTAGRAM .
hehehe , dunia sekarang dah maju kan ...
semua cari dalam internet je ,,senang ,...
tapi kena hati hati ,,,
takut kena tipu pulak ....
make sure blogshop yang korang beli tuh ramai orang visit ...
amboiii ,.,, jadi tukang nasihat shopping pulak petang cenggini ....
hikhokhok .....
oke la sayang sayang semua ...
bye bye
assalamualaikum ....









PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Wishlist for NewYear
  • TLA aku dah maju
  • iLoveyOu MrPuyoo :)
  • Birthday Girl :)
  • i LOVE twitter
  • hati yang kau sakiti
  • THE REAL ME :)
  • life at POLITEKNIK :)
  • Medical checkup !
  • i LOVE 1Direction !