C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
New Handphone ♥♡♥
Sunday, December 22, 2013 • 3:33 AM • 0 comments

Halu halu halu ...
Yihuuuu ... nak share sikit dengan korang semua ..
Opsss tapi bukan nak menunjuk oke .. just nak share apa yang nuya baru beli ..
Btw ni adalah kali ketiga nuya tukar phone ..
Tapi kali ni nuya ambik tablet sebab rasanya dah bosan guna phone yang kecik ....
Hahaha ... gitu .. kali ni nuya ambik SAMSUNG GALAXY TAB3 7.0 ...
For your information.. tab ni best sangat sebab senang kita nak handle cara pegang dia ...
One more skrin dia agak besar .. so memang terlopong mata korang bila tengok skrin tab nih...
Kat bawah ni ada some pictures my tab ...

Labels:



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Happy Friday :-)
  • HappyShopping :)
  • Wishlist for NewYear
  • TLA aku dah maju
  • iLoveyOu MrPuyoo :)
  • Birthday Girl :)
  • i LOVE twitter
  • hati yang kau sakiti
  • THE REAL ME :)
  • life at POLITEKNIK :)