C L O U D ;
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK INSTAGRAM
Chicken Pop
Wednesday, January 8, 2014 • 8:16 PM • 0 comments

Assalamualaikum .... halu ...
Actually not in the mood nak karang cerita dekat sini
Al maklumlah .. tgok la tajuk dekqt atas tu ..
Arghhhhh CHICKEN POP ........
Mama cakap aku xpernah kena lagi ..
Alahai ... bila dah kena ni ...
Kena la berpantang sikit ... xboleh asyik nak makan sedap je kan ...
Nuya ad la jugak google apa pantang larang bila berpenyakit ni ....
Sebenarnya agak sakit bila sakit cenggini ...
Yang lebih teruk bila dia naik kat muka ..
Mama cakap memang benda ni dia serang kat muka dulu .
So memang sakit gila lq
Apalagi bila naik yang biji yang besar tu ..alahai ...
Nuya nak kongsi sikit keadaan muka nuya yang banyak benda alah tu ...
Muka pon habis sembap ...sakit .... waaaaaaaa :'(

Labels: ,



PASTFUTURE
MY WORDS;
HAI , i from pluto . My UFO was break down , My age 11200 years old, i have 1 mother . my birth date 16/12/1994 . i just want to say behave with me because i have 2pair screw driver as my hand . bhaha..

GIVE ME YOUR WORDS;




"TOTALLY TAKEN BY MRPUYOO"

OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> beruk keluar tandas
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Menggila
  • Si Budak Petak
  • New Handphone ♥♡♥
  • Happy Friday :-)
  • HappyShopping :)
  • Wishlist for NewYear
  • TLA aku dah maju
  • iLoveyOu MrPuyoo :)
  • Birthday Girl :)
  • i LOVE twitter